komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

unibanka

univerzalgradba

 

Акредитација

akreditacija

maskaПочитувани,

Организациониот одбор на „Струмичкиот карневал“, Ви соопштува дека започна акредидитирањето за новинари, сниматели-камермани и фоторепортери за следење на „Струмичкиот Карневал“- 2017 година, кој ќе се случува од 22-ри февруари до 1-ви март 2017 година.


Медиумската акредитација ќе биде резервирана само за членови на весници, телевизии, радија, новински агенции и он-лајн медиуми кои ќе ја претставуваат соодветната организација.
Акредитациите ќе бидат издадени врз основа на валидна идентификација:
1.Пополнета форма за акредидација
2.Документ за идентификација на денот на подигнување на акредитацијата.

Апликациите испратете ги НАЈДОЦНА до 20-ти февруари 2017 година на следниот e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Пријавата може да ја симнете овде: ПРИЈАВА ЗА АКРЕДИТАЦИЈА

Информации на тел: 075/479 033

Забелешка:

Организациониот Одбор на Струмичкиот Карневал е одговорен само за доделување на акредитација за новинарите, додека од моментот на доделување па понатаму, процесот преминува во раце на носителот на акредитацијата.

ОРГАНИЗАЦИОНЕН ОДБОР НА СТРУМИЧКИПТ КАРНЕВАЛ

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit