komercijalna bb

evn

atlantis

nikob

sparkasse

ministerstvo za kultura 

пријава за учество

prijava

Пријавата за учество може да ја симнете овде.

Акредитација

АКРЕДИТАЦИЈА

maska

Почитувани,

Организациониот одбор на „Струмичкиот карневал“, Ви соопштува дека започна акредидитирањето за новинари, сниматели-камермани и фоторепортери за следење на „Струмичкиот Карневал“- 2019 година, кој ќе се случува од 8-ми март до 13-ти март 2019 година.

Повеќе: Акредитација

stopanska

grafoservis

akzent

sirius

 kanal 77