komercijalna bb

evn

atlantis

nikob

sparkasse

ministerstvo za kultura 

пријава за учество во СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ 2018

prijava1

Пријавата за учество може да ја симнете овде.

АДРИА „ВО ВОЗДУХ“

adria

Во последното списание на словенечкиот авио превозник Адриа ,, Во воздух,, Струмичкиот карневал е вброен во седумте највозбудливи зимски настани во Европа и го препорачуваат како туристичка дестинација. Ове е уште една потврда за високото реноме кое Струмичкиот карневал го има. Погледајте го линкот подолу.

https://www.adria.si/en/onair-magazine/article/strumica-its-all-about-the-carnival-atmosphere

Акредитација

plakat varijanti

maska

Почитувани,

Организациониот одбор на „Струмичкиот карневал“, Ви соопштува дека започна акредидитирањето за новинари, сниматели-камермани и фоторепортери за следење на „Струмичкиот Карневал“- 2018 година, кој ќе се случува од 14-ти февруари до 21-ви февруари 2018 година.

Повеќе: Акредитација

Упатство за групите

upatstvo za grupite

maska

УПАТСТВО ЗА КАРНЕВАЛСКИТЕ ГРУПИ

за главната карневалска вечер на 17-ти февруари 2018 година

Повеќе: Упатство за групите

Повеќе артикли...

  1. Програмa

stopanska

grafoservis

ok

sirius

 kanal 77