komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

unibanka

univerzalgradba

 

Гостување во Ријечкиот карневал 2016

rijeka

Претставуван од 50 карневалисти, членови на нашите карневалски групи „Ѕвезден град“, „Струма“ и Мулен руж“, Струмичкиот карневал, на 07.02.2016 година, гостуваше на Меѓународната карневалска поворка на Ријечкиот карневал. Тие, со своите раскошни маски и кореографии, заедно со уште 110 карневалски групи, од кои 14 од странство, и над 10.000 учесници имаа прилика да се претстават пред многубројните посетители и да го привлечат нивното внимание како и вниманието на локалните и национални хрватски и странски медуми.

rijeka1


stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit