komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

unibanka

univerzalgradba

 

Фотографии 2014

Прием кај градоначалникот по повод 20 годишнина од приемот во Европската федерација на карневалски градови, FECC

Изложба „За 20 години во FECC помеѓу 20 топ улични карневали во светот“

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit