komercijalna

atlantis

nikob

sparkase

unibanka

univerzalgradba

 

Линк за онланјн гласање

link za glasanje

Почитувани,

 

             Организациониот одбор на Струмичкиот карневал Ве известува дека и оваа година ќе има онлајн гласње.

Граѓаните ќе имаат можност да го дадат својот глас само за 1 (една) маска од категорија преку интернет онлајн гласање на

линкот: www.strumickikarnevalglasaj.mk или со скенирање на QR кодот. Гласањето ќе биде достапно  на 25-ти февруари 2023

година во периодот од 18,30 до 24,00 часот.

Карневалските групи со најмногу гласови во категоријата ќе добијат диплома за најмногу освоено гласови од публиката.

Дипломите ќе бидат доделени на 28.02.2023 година (вторник) во 19,00 часот,  во НУЦК „Антон Панов“ Струмица.

plakat finalen

stopanska

grafoservis

sirius

kanal 77

akzentmedia

fleks kredit